NÁŠ TÝM

Marek Holer

Zakladatel a majitel

Patřím do 7. generace rodiny zabývající se gastro provozy. Moje pracovní začátky jsou po dobu 5 let spojeny s firmou Kampa group, kde jsem začínal na pozici číšník a kariéru jsem ukončil jako manager firmy. Následovalo 7 roků v Aromi,  také na pozici restaurant managera. Během této pracovní kariéry jsem si založil firmu na pořádání luxusních a tematických cateringů – Tip Top catering. Dále jsem také od základů vybudoval restauraci La Terrassa. Po těchto pracovních zkušenostech jsem v roce 2014 založil firmu Ultimate Hospitality, která se věnuje problematice v Hospitality, pomáhá klientům s jejich restauračními a hotelovými provozy. Má největší přednost je dosahování maximální ekonomické efektivity vhodnými provozními nastaveními, procesy, rozdělením kompetencí a zodpovědností. Myslím, že jsem schopen odhalit problematiku provozu, zdravě definovat řešení vedoucí ke zlepšení a nastavit ozdravné systémy a ty i realizovat.

Moje potěšení jsou práce, chůze po laně, ping pong a jsem nadšeným rybářem

Iva Nešvarová

Partner

Hospitality je moje celoživotní láska. Po studiu školy hotelového managementu a financí jsem odjela do zahraničí a 9 roků vylepšovala němčinu v hotelu Tulbinger Kogel u Vídně. Po návratu jsem nastoupila do pre-opening procesu hotelu se švýcarskou Hospitality kulturou, hotelu Mövenpick, kde jsem během 15 let vyměnila 4 pozice a působení v tomto hotelu ukončila na pozici Rooms division manager. Poté následovala zkušenost v Mövenpick hotelu v Istanbulu. Další výzvou byla pozice generálního ředitele u Accor Hotels, kde jsem pracovala 9 let. Následovala příprava pro otevření a  provoz hotelu MeetMe23 ve Washingtonově ulici, v Praze 1, kde jsem působila 4 roky. Osudným se mi stalo setkání s Markem Holerem , který mi nabídl pozici konzultanta v jeho firmě, a kde od roku 2020 spolu s dalšími členy našeho týmu pomáháme a podporujeme naše klienty. Pracovní zkušenosti mám hlavně v hotelovém IT, systémovém nastavení, financích a revenue managementu. Mým koníčkem jsou všechny zimní i letní sporty, aktivně se věnuji asthanga józe, otužování, skialpinismu, jízdě na kole. K dalším zálibám patří čtení, alternativní kultura a setkávání s inspirativními lidmi.

Martin Novák

Partner

Celý život jsem prožil v „hospitality“, tedy v hotelnictví a gastronomii. Od devadesátých let, kdy jsem měl na starosti celý východoevropský hotelový trh, následně obchodní ředitel a resident manager hotelu Diplomat, generální ředitel hotelů Palace Praha, Savoy Prague, Chopin Krakow. Poté majitel a provozovatel kaváren Café Circo, Café Colore a baru Bubble Lounge. Kdysi jsem jsem založil první svatební veletrh v ČR, který se každoročně konal v hotelu Diplomat a nastartoval tradici podobných akcí u nás. S Café Colore jsem byl v rámci AHR zvolen restauratérem roku, Bubble Lounge patřil podle Czech Bar Awards mezi nejlepší Wine bary v ČR.

Před několika lety jsem se začal věnovat interiérovému designu a fotografii. V interiérech dbám na důslednou ergonomii prostor, a to pro hosty hotelů i restaurací, ale i pro optimalní pracovní prostředí zaměstnanců.

TĚŠÍME SE NA SPOLUPRÁCI S VÁMI