NÁŠ TÝM
Marek Holer
Patřím do 7. generace rodiny zabývající se gastro provozy. Moje pracovní začátky jsou po dobu 5 let spojeny s firmou Kampa group, kde jsem začínal na pozici číšník a kariéru jsem ukončil jako manager firmy. Následovalo 7 roků v Aromi, také na pozici restaurant managera. Během této pracovní kariéry jsem si založil firmu na pořádání luxusních a tematických cateringů – Tip Top catering. Dále jsem také od základů vybudoval restauraci La Terrassa. Po těchto pracovních zkušenostech jsem v roce 2014 založil firmu Ultimate Hospitality, která se věnuje problematice v Hospitality, pomáhá klientům s jejich restauračními a hotelovými provozy. Má největší přednost je dosahování maximální ekonomické efektivity vhodnými provozními nastaveními, procesy, rozdělením kompetencí a zodpovědností. Myslím, že jsem schopen odhalit problematiku provozu, zdravě definovat řešení vedoucí ke zlepšení a nastavit ozdravné systémy a ty i realizovat.
Moje potěšení jsou práce, chůze po laně, ping pong a jsem nadšeným rybářem
Iva Nešvarová
Hospitality je moje celoživotní láska. Po studiu školy hotelového managementu a financí jsem odjela do zahraničí a 9 roků vylepšovala němčinu v hotelu Tulbinger Kogel u Vídně. Po návratu jsem nastoupila do pre-opening procesu hotelu se švýcarskou Hospitality kulturou, hotelu Mövenpick, kde jsem během 15 let vyměnila 4 pozice a působení v tomto hotelu ukončila na pozici Rooms division manager. Poté následovala zkušenost v Mövenpick hotelu v Istanbulu. Další výzvou byla pozice generálního ředitele u Accor Hotels, kde jsem pracovala 9 let. Následovala příprava pro otevření a provoz hotelu MeetMe23 ve Washingtonově ulici, v Praze 1, kde jsem působila 4 roky. Osudným se mi stalo setkání s Markem Holerem , který mi nabídl pozici konzultanta v jeho firmě, a kde od roku 2020 spolu s dalšími členy našeho týmu pomáháme a podporujeme naše klienty. Pracovní zkušenosti mám hlavně v hotelovém IT, systémovém nastavení, financích a revenue managementu. Mým koníčkem jsou všechny zimní i letní sporty, aktivně se věnuji asthanga józe, otužování, skialpinismu, jízdě na kole. K dalším zálibám patří čtení, alternativní kultura a setkávání s inspirativními lidmi.
Petra Králová
Oboru hotelnictví se věnuji celý svůj profesní život.
Po ukončení studia na Vyšší odborné škole cestovního ruchu jsem odjela do Brightonu vylepšit svou angličtinu. V roce 2012 jsem nastoupila do firmy Accor Hotels na rezervační oddělení pro 5 hotelů v Praze, kde jsem strávila 6 let na oddělení FIT a korporátní klientely.
Poté, co jsem v roce 2018 nastoupila na mateřskou dovolenou, jsem ve svém oboru pokračovala z domova a začala spolupracovat s panem Markem Holerem. Zároveň jsme s partnerem otevřeli malé rodinné bistro a tak svůj čas dělím mezi děti, hotelnictví a pohostinství.
Díky tomu jsem rozvinula své organizační a komunikační schopnosti na vysokou úroveň, dokážu řešit krizové situace, být flexibilní, odolná vůči stresu a improvizovat dle okamžitých potřeb.
Práce mě zcela naplňuje a ráda bych se tomuto oboru věnovala i nadále.
Martin Novák
Celý život jsem prožil v „hospitality“, tedy v hotelnictví a gastronomii. Od devadesátých let, kdy jsem měl na starosti celý východoevropský hotelový trh, následně obchodní ředitel a resident manager hotelu Diplomat, generální ředitel hotelů Palace Praha, Savoy Prague, Chopin Krakow. Poté majitel a provozovatel kaváren Café Circo, Café Colore a baru Bubble Lounge. Kdysi jsem jsem založil první svatební veletrh v ČR, který se každoročně konal v hotelu Diplomat a nastartoval tradici podobných akcí u nás. S Café Colore jsem byl v rámci AHR zvolen restauratérem roku, Bubble Lounge patřil podle Czech Bar Awards mezi nejlepší Wine bary v ČR.
Před několika lety jsem se začal věnovat interiérovému designu a fotografii. V interiérech dbám na důslednou ergonomii prostor, a to pro hosty hotelů i restaurací, ale i pro optimalní pracovní prostředí zaměstnanců.
FERNANDO DAVID DIAZ DELGADO
David je profesionální kuchař s více než 25 lety praxe v oboru v zemích jako Španělsko, Česká republika a Slovensko. Více než 20 let pracoval na pozici šéfkuchař. Davidova láska je středomořská a mezinárodní kuchyně, a to už díky tomu, že se narodil v zemi obklopené mořem. Má mnoho zkušeností z hotelů, a la carte restaurací, banketů a cateringu. Také absolvoval mnoho kurzů španělské a mezinárodní kuchyně a zajímá se o nové technologie ve svém oboru.
Michaela Fialová Rozšafná
Psaní, novinařina a komunikace jsou aktivity, které mě baví a naplňují už od dětství. Přes pozice v redakcích regionálních a celostátních médií a absolvování žurnalistiky a mediálních studií na Karlově univerzitě v Praze jsem se posunula k public relation. Aktuálně se v tomto oboru pohybuji už deset let. Mám zkušenosti s vedením PR kampaní v oblasti cestovního ruchu, kultury, byznysu. Věnuji se také copywritingu a správě sociálních sítí.
Profesně se ze všeho nejraději věnuji projektům, které mě zároveň zajímají a baví i v osobním životě. S Markem Holerem jsem se potkala v Peci pod Sněžkou, kde jsem na vlastní oči viděla, jak dokázal pozvednout někdejší krachující objekt v útulný hotel s pulzující energií. Těší mě, že se mohu podílet na tom, aby o jeho firmě a projektech bylo slyšet a aby se o ní dozvěděla široká veřejnost.